Dezvoltare
DETALII DESPRE CURS

Workshop ABC Men

1 Saptamana 2 Zile 10 Lectii

Despre curs

IMPORTANT DE STIUT

Inainte de a vedea structura cursului, iti subliniem trei lucruri pe care trebuie sa le stii, care se aplica tuturor cursurilor din cadrul

"RAVER'S CUT ACADEMY",

Structura cursului este informativa

Majoritatea elementelor se invata pe tot parcursul cursului, chiar daca sunt mentionate doar in anumite saptamani / zile in cadrul structurii.


Structura de mai jos informeaza asupra focus-ului principal, dar fiecare zi cuprinde si elementele relevante din zilele sau saptamanile anterioare.


In cazul in care cursantul este interesat de anumite tehnici in mod special, iar tehnicile respective sunt cuprinse in cursul ales, acesta va primi raspunsuri si ajutor pentru fiecare dintre intrebarile sau curiozitatile sale, indiferent daca intrebarea lui este, de exemplu, despre tunsul din masina desi ne aflam in saptamanile cu focus pe foarfeca.

Cursurile pot beneficia de "UPGRADE"

Daca ai optat pentru unul dintre cursurile BASIC sau MASTER, dar pe parcursul cursului iti dai seama ca vrei mai mult, poti in orice moment sa discuti cu oricare dintre trainerii tai, si cursul se poate comuta intr-unul mai lung, iar diferenta de pret se calculeaza in functie de factorii relevanti.

Pentru cursurile din sectiunea "DEZVOLTARE", trebuie sa ai o experienta semnificativa in domeniul Hair Styling.

Daca nu profesezi de minim 2 ani in aceasta meserie, iti sugeram sa incepi cu unul din cursurile pentru incepatori, deoarece workshop-urile pentru dezvoltare se desfasoasra intr-un format rapid, in care se presupune ca fiecare cursant are deja cunostinte solide vis-a-vis de termenii si tehnicile de specialitate din domeniu.

TRAINER

Sergiu privistirescu

Creative Director

Cine sunt ?

Sunt Sergiu Privistirescu si sunt Director Creativ in Academia Raver's Cut.

Despre mine

Pasiuna si dedicarea pentru acest domeniu ma determina sa cresc mereu si sa imbunatatesc calitatea servicilor oferite, find mereu la curent cu trendurile.

Calificari

Am absolvit Academia Vidal Sassoon din Londra dar si multe altele din Romania, printre ele si Catalin Lungu, Pop Academy si Lucian Busioc.

Experienta

Sunt prezent in lumea hairstilingului de peste 12 ani, iar prin mana mea au trecut clienti cu renume si cursanti mereu multumiti.

Vezi detalii
Pen