Raver's Cut LOOK-BOOK

Ce este un look-book?

Este modalitatea noastra de a prezenta un portofoliu al activitatii noastre, impartit pe diverse categorii, de la preferatele noastre, trending hairstyles, preferatele clientilor si altele.


"RAVE-UP" COLLECTION

"Rave-Up" Collection este o colectie marca Raver's Cut din 2019. Ne am inspirat din contemporanul orasului, cu tunsori create pe par lung si mediu! Dorim sa lasam aici o sursa de inspiratie pentru voi!


Tunsorile "Cutting to Color" au fost facute de Sergiu Privistirescu in anul 2014 , tunsori precum crop si gradurari ale parului, inspiratie din contemporanul Londrei la vremea respectiva!


"MEN'S ESSENTIAL" COLLECTION

"Men's Essential" este o colectie care reprezinta inceputurile salonului Ravers Cut. Locatia shooting-ului a fost curtea salonului. Pentru aceasta colectie, am selectat tunsori ale tuturor membrilor echipei Raver's inspirate din par cret si par scurt.


"Rave on the Wave" a fost una dintre cele mai spontane si creative mobilizari ale Raver's Cut Salon, cu accent pe tunsori din foarfeca si complementate de masina de tuns.


Acest seminar a avut un mare impact si succes in lumea frizerilor, avand peste 30 de participanti la seminar si 5 traineri diferiti!


Cursul Avansati ABC Men din Martie 2021 a fost suntinut de Sergiu Privistirescu. Cursantii au venit din toate zonele tarii, iar intreg training-ul a fost o gura de aer proaspat in contextul pandemiei.


O serie de studenti care au inceput si au terminat cursul nostru destinat incepatorilor, "From ZERO to HERO", cu o durata de 3 luni!