From ZERO to HERO

In urma cursului From ZERO to HERO, vei avea oportunitatea sa treci de la a nu ști cum să ți corect foarfecele în mână, la a te putea numi frizer si a tunde clienti nepretentiosi din masina, cu aranjarea frizurii din foarfeca la final.

130 Lectii

Masterclass ABC Men

In urma acestui seminar, vei afla cum proportia si adecvarea structurilor osoase influenteaza alegerea technici pe care o vei aplica unui client. Stapanind aceste informati vei putea sa alegi technica potrivita, in functie de situatia intalnita, iar clientul tau sa plece fericit de rezultatul obtinut.

22 Lectii

From ZERO to MASTER

In urma cursului From ZERO to MASTER, vei avea oportunitatea sa treci de la a nu ști cum să ți corect foarfecele în mână, la a te putea numi frizer si a tunde clienti nepretentiosi din masina, cu aranjarea frizurii din foarfeca la final.

77 Lectii

Workshop ABC Men

Workshop ABC Men este un nou seminar de frizerie menit sa te invete tehnici noi si esentiale legate de tunsoarea din foarfeca si din masina, plus tehnici de psihologia clientului si styling prin feonare si produs. Modelele de tuns necesare cursului sunt puse la dispozitie de Academie. Necesar cursant : Masina tuns , foarfeca , perie cu 5 randuri.

10 Lectii

From ZERO to BASIC

In urma cursului From ZERO to BASIC, vei avea oportunitatea sa treci de la a nu ști cum să ți corect foarfecele în mână, la a te putea numi frizer si a tunde clienti nepretentiosi din masina, cu aranjarea frizurii din foarfeca la final.

47 Lectii

Pen