• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Cum sa iti ingrijesti barba in crestere

Bărbile vin în toate formele, mărimile și stilurile. Le-am văzut pe toate – de la mari și stufoase până la stub, plus tot ce se află între ele. Din câte am aflat pana acum, cel mai important lucru din creșterea barbii este întreținerea acesteia!

Bărbile pot scăpa rapid de sub control. Acest lucru poate duce doar la o excursie la frizer pentru o tunsoare și aranjare rapidă, dar dacă nu ești atent, mâncărimea pielii poate duce la un caz sever de temuta matreata de barba.

Pentru a evita astfel de catastrofe, cel mai bine este să-ți faci o rutină zilnică care să funcționeze pentru tine – ceva care să-ți permită să faci puțină întreținere și ingrijire rapidă. Acest lucru vă va ajuta să păstrați controlul in cum crește barba, dar și să aveți grijă de pielea de sub ea.

Iată 5 sfaturi pentru a ajuta la menținerea, îngrijirea și creșterea unei barbi sănătoase.

1. Spălare regulată

La fel ca și părul de pe cap, barba ta are nevoie de o spălare regulată pentru a o curăța de orice murdărie, mizerie și produs acumulat. Pe piață există șampoane de barbă de specialitate, dar si un șampon obișnuit, cum ar fi șamponul de zi cu zi, isi va face treaba.

2. Condiționare cu ulei de barbă

Folosirea unui ulei de barbă de înaltă calitate va ajuta la înmuierea părului barbii, precum și la calmarea oricărei piele iritată. Suplimentat cu un parfum de paciuli și piele, uleiul de barbă vă va lăsa barba nu numai să mirosească grozav, ci și să se simtă catifelată, condiționată și hrănită.

3. Pieptănă-ti barba

Pentru a evita orice noduri și încurcături, este foarte important să treceți un pieptene prin barbă cel puțin o dată pe zi – ideal dimineața. Un pieptene rapid va rezolva orice îndoire în timp ce vă ajută să vă pregătiți barba pentru aranjare. Pieptenii cu dinti mail argi sunt perfecti pentru barba – trec fără probleme prin barbă și nu vor provoca strângeri sau dureri inutile.

4. Stilizează cu balsam de barbă

Probabil că unul dintre cele mai importante lucruri în îngrijirea unei bărbi este aranjarea acesteia! La fel ca și părul tău, barba ta nu va sta perfect fără puțin ajutor. Aici intervine Balsamul de barbă.

Un balsam de barba este un produs ușor care ajută la adăugarea de control și structură bărbii. Aceasta înseamnă că vă va ajuta să obțineți forma generală pe care o căutați și să țineți sub control acele fire zburătoare.

5. Mergeti la frizer mai des

Nu în ultimul rând, cereti cate o tunsoare de barba mai des de la frizerul dumneavoastră. Chiar dacă vrei să adaugi mai multă lungime bărbii tale, ar trebui să-ți vizitezi frizerul cel putin în fiecare lună pentru a-ți face ordine printre fire. O tăiere lunara a bărbii vă va menține barba să arate ingrijita prin curățarea marginilor, eliminând volumul inutil și controlând forma.


Daca crezi ca ar trebui sa faci o vizita frizerului, poti face o programare la noi la salon. Te asteptam cu drag!

Iti plac hainele faine ?

Uita-te peste colectia Boier Clothing
Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}