• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Te gândești să devii frizer ? Citeste asta !
frizer curs

Părul nu se oprește niciodată din creștere… meseria de frizer rezista in timp și recesiune, așa că vei avea mereu un mod de a te sustine si vei avea mereu de lucru.

Industria frizeriei continuă să crească, cu tot mai multe frizerii care apar și cu siguranță este o industrie interesantă în care să fii implicat! Există o vorbă cu care mulți oameni sunt familiarizați și spune ceva de genul acesta „dacă îți iubești slujba, nu va trebui să mai lucrezi o zi în viața ta”.

Știm că mulți frizeri ar fi de acord cu această afirmație și ar putea enumera multe motive pentru care își iubesc meseria și cum nu se simte ca si cum ar fi munca. Alegerea unei cariere de frizer prezintă multe oportunități și avantaje pe care s-ar putea să nu le fi luat în considerare.

Știm că pot apărea îndoieli, îngrijorări și nesiguranta atunci când treceți la o nouă carieră sau dacă decideți ce cale de carieră să urmați după terminarea școlii. Principalii factori care apar în mod normal la alegerea unei cariere sunt opțiunile de formare disponibile, perspectivele de angajare și provocările postului. Aici, la Raver’s Cut Academy, pionierii cursurilor premium de frizerie din vestul tarii, am compilat un ghid cu privire la beneficiile frizeriei ca si carieră pentru a oferi posibilitatea de a lucra ca si frizer.

Fii propriul tău șef:

În concluzie, a fi frizer este o viață bună. Jobul oferă ore flexibile și muncă plină de satisfacții într-o industrie creativă. Puține meserii oferă atât de multe oportunități de a-ți deschide propria afacere de succes. Există o gamă largă de opțiuni cu privire la modul în care poți fi propriul tău șef cu o carieră de frizer. Unii oameni aleg să închirieze un scaun într-un salon și să-și construiască baza de clienți, au ales să lucreze ca frizer mobil sau să își deschidă propria frizerie, unde își pot aduce cu adevărat pasiunile și personalitatea din domeniul frizeriei la viata.

Fii o persoană sociabila:

Nu multe locuri de muncă oferă oportunitatea de a întâlni și interacționa cu oameni din toate categoriile sociale. Frizerii se întâlnesc cu clienți care au povești interesante de spus și poț discuta zilnic cu oamenii, ceea ce este perfect dacă iubești oamenii. În plus, ai un rol important în a-i face pe oameni să arate cat mai bine.

Ai puterea și abilitățile de a oferi încredere bărbaților, oferindu-le o tunsoare care li se potrivește și îi face să se simtă grozav. Mulți frizeri își fac prieteni buni și contacte de la clienții lor; încrederea și popularitatea ta vor crește dacă ești un frizer bun.

Ia-ți slujba cu tine:

Frizerii pot obține un loc de munca oriunde în lume, deoarece tunsul este o nevoie de bază și nu una de lux, așa că există întotdeauna o cerere de frizieri în întreaga lume. Dacă vrei să călătorești și să-ți lărgești orizonturile, frizeria este o alegere excelentă pentru comerț, deoarece perspectivele de angajare sunt bune în întreaga lume.

Obținerea calificării de frizer vă va ajuta, de asemenea, să vă calificați ca muncitor calificat și să creșteți șansele de a obține o viză de muncă pentru a vă permite să lucrați în destinația dorită.

Esti interesat de un curs ?

Oferim cursuri de tuns cu diploma acreditata pentru incepatori si workshop-uri pentru stilisti cu experienta.

Fiecare zi este diferită:

Ar fi greu să găsiți două zile la fel în frizerie; fiecare zi este diferită și, cel mai important, fiecare zi este plăcută. Veți descoperi că majoritatea joburilor de frizerie sunt atât de variate. Veți avea o gamă largă de clienți care solicită diferite tunsori, ceea ce face ca munca să fie mai puțin repetitivă și în fiecare zi interesantă.

Ca frizer, nu vei fi străin de provocări, deoarece s-ar putea să ai clienți care cer o tunsoare care nu este potrivită pentru forma feței lor sau s-ar putea să ai un client care nu se poate hotărî cu privire la ce tunsoare își dorește. A fi frizer înseamnă a dezlănțui latura ta creativă și a încerca lucruri noi cu clienții tăi, (desigur, cu condiția ca aceștia să aibă încredere în tine), ceea ce face ca fiecare zi să fie interesantă!


Poti sa arunci un ochi peste Cursurile Raver’s Cut Academy, sau sa iei legatura cu noi pentru a putea discuta mai in detaliu ceea ce te intereseaza!

Bani buni:

Majoritatea frizerilor au un venit bun catre foarte bun; Dacă vă stăpâniți abilitatile de frizer la un standard de top și puteți crea tunsori modern si calitative, împreună cu furnizarea unui serviciu remarcabil pentru clientul dvs., veți vedea ca si veniturile dvs. cresc.

Potențialul de a câștiga un salariu bun pentru frizer este mare datorită diferitelor domenii de frizerie în care este disponibil să lucrezi, fie că vorbim de a-ti conduce propria frizerie, să fii frizer mobil, să lucrezi pentru o frizerie de ultimă generație sau chiar un brand de frizerie renumit. Exista si optiunea de a lucra ca frizer independent, de a lucra la sedinte foto pentru branduri de moda, trupe muzicale sau orice tip de brand care necesita un frizer profesionist si talentat.

Odată ce te-ai stabilit și îți construiești o reputație credibilă în industria frizeriei, poți câștiga mulți bani.

Vei avea întotdeauna un loc de muncă:

Durata de viață a unei profesii îți va trece prin minte atunci când te gândești la o nouă carieră. Nu există o durată de viață a unui frizer, odată ce muncești din greu și continui să-ți stăpânești meșteșugul, poți lucra atât timp cât vrei. Indiferent de situația economică, bărbații vor avea întotdeauna nevoie să se tundă, așa că va fi întotdeauna nevoie de frizeri.

Odată cu creșterea rețelelor sociale și concentrarea în mass-media pe îngrijirea masculină, tot mai mulți bărbați sunt dispuși să investească bani în felul în care arată.

Dacă doriți să deveniți frizer sau cunoașteți pe cineva care poate fi un frizer bun, atunci faceți clic mai jos pentru a vedea ce este nevoie:

Înscrie-te astăzi și învață tehnicile de care ai nevoie pentru a începe sau a mentine o carieră de succes ca frizer.

Daca iti e mai usor, poti si sa ne contactezi pe messenger. Raspundem destul de rapid.

Iti plac hainele faine ?

Uita-te peste colectia Boier Clothing

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}