• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • 5 sfaturi pentru întreținerea bărbii pentru o barbă plină și sănătoasă
barba

Nimic nu pare mai bărbătesc si nu ofera un asemenea boost in sex appeal ca o barbă plină și bine întreținută. Cu toate acestea, cu excepția cazului în care sunteți unul dintre cei norocoși, trebuie să depuneți ceva muncă pentru a vă menține barba să arate frumos. Încercați să vă lăsați barbă? Raver’s Cut Salon oferă câteva sfaturi eficiente de întreținere a bărbii. Cititi in continuare.

1. Ai grijă de pielea feței tale

Majoritatea bărbaților sunt prea concentrați pe bărbi și uită cât de importantă este pielea feței lor. La urma urmei, bărbile îți cresc direct din pielea feței. Pielea ta este fundația ta. Prin urmare, pielea ta trebuie să fie sănătoasă pentru a-ți crea o barbă sănătoasă și plină. Cel mai frecvent mod în care bărbații își neglijează pielea este atunci când se bărbieresc. Se pot bărbieri în grabă și pot provoca iritații ale pielii, precum și mâncărimi. Asigură-te întotdeauna că pielea ta este curată, folosește apă fierbinte înainte de a te bărbieri pentru a deschide porii și folosește produsele potrivite pentru a face totul mai fin, atat inainte de a incepe procesul de barbierire, in timpul procesului, si dupa ce ai pus lama jos.

2. Tăiați-vă mustața cu atenție

Chiar dacă poate părea mică în comparație cu restul bărbii tale, mustața ta este foarte importantă. Trebuie să-i acorzi atenție și ei. Tăiați-vă mustața în mod regulat, astfel încât să se potrivească și să se amestece cu restul bărbii. Puteți folosi și foarfece pentru mustață, deoarece acestea sunt mai ușor de controlat și vă pot permite să creați un aspect mai natural. Folosirea unui pieptene vă va ajuta să îndreptați părul înainte de tuns. Un lucru important de reținut este că trebuie să vă mențineți fața într-o poziție naturală atunci când vă tundeți mustața. Fața ta este relaxată în mod natural de cele mai multe ori, așa că acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că mustața arată așa cum doriți.

3. Învață cum să-ți fade-ui lateralul si perciunii barbii

Decolorarea perciunilor si a lateralului barbii face o diferență uriașă și oferă barbii tale acel aspect natural. În primul rând, asigură-te că ai fixat toate celelalte părți ale bărbii și că părul este uniform peste tot. Apoi, marginește-ți barba la un centimetru deasupra liniei maxilarului. Setați lamele mașinii de tuns să fie mai scurte decât lungimea inițială a bărbii. Tăiați un centimetru îndreptându-vă spre perciune și faceți acest lucru atât timp cât este necesar, până când barba se amestecă cu perciunii si obtii fade-ul dorit.

4. Lucrează la decolteul tău (partea inferioara, de pe linia gatului)

În afară de a face un fade reusit, decolteul tău trebuie, de asemenea, să fie clar și definit. Nu ar trebui să se lipească nimic pe partea inferioară a bărbiei sau în jurul obrajilor. Din fericire, puteți folosi o metodă veche ușoară pentru a ști întotdeauna unde să vă puneți decolteul:

Pur și simplu puneți două degete împreună deasupra mărului lui Adam. Aici ar trebui să fie decolteul. Urmați decolteul împreună cu linia maxilarului și asigurați-vă că distanța este uniform, dintr-un capat in celalalt.

5. Condiționează și hidratează-ți barba

Nu puteți folosi aceleași produse pe care le folosiți pentru mâini sau păr pentru a vă întreține barba. Pielea de pe fața ta este sensibilă, iar barba ta poate crește cu o textură diferită de cea a părului de pe cap. Folosește un săpun de barbă care să-ți hrănească părul facial, precum și pielea de sub barbă. Găsiți balsamuri și șampoane pentru barbă care pot face același lucru. Căutați produse care au în mare parte ingrediente naturale; vor funcționa cel mai bine. La final, asigură-te că iei ulei de barbă. Te va ajuta să-ți hidratezi barba, să o păstrezi stufoasă și să te lase să o pieptani frumos.

Bucurați-vă de barba sănătoasă pe care o doriți cu aceste sfaturi

Cu aceste cinci sfaturi simple, vă puteți întreține cu ușurință barba. Totul este să creezi o rutină adecvată și să-ți iei timp pentru a face lucrurile corect. Nu vă puteți lăsa o barbă fantastică peste noapte. Ai răbdare și fii consecvent cu întreținerea ta și vei avea în curând barba pe care o dorești.


Daca crezi ca ar trebui sa faci o vizita frizerului, poti face o programare la noi la salon. Te asteptam cu drag!

Iti plac hainele faine ?

Uita-te peste colectia Boier Clothing
Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}