• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • 10 CELE MAI BUNE TUNSORI PENTRU BĂRBAȚI CU ÎNTREȚINERE SCAZUTA

Pregătirea dimineața se poate transforma uneori într-un adevărat obstacol. Mai ales în acele zile în care părul tău pur și simplu nu va face ceea ce vrei. Dacă “coama” ta neîmblânzită te lasă fără răbdare, ar putea fi timpul să investești într-o tunsoare care nu te va costa nervii și să-ți poti bea cafeaua dimineața linistit. Mai jos sunt cele mai bune coafuri cu întreținere redusă, care vă vor face să arăți îngrijit cu un efort minim.

 1. Buzz Cut

O Buzz Cut este de obicei termenul general pentru orice tunsoare realizată folosind mașini de tuns electrice. Cu toate acestea, este asociat în mare parte cu tunsiori extra-scurte. Deși poate fi cea mai usoara de întreținut în ceea ce privește tunsorile – deoarece trebuie să depuneți literalmente zero efort în asta – necesită întreținere regulată, în funcție de cât de repede crește părul.

2. Crew Cut

Crew Cut era purtată de echipele de canotaj universitare. Are păr mai lung în partea de sus, care se estompează treptat într-o conicitate strânsă de-a lungul gâtului. Deși aceasta ar putea fi una dintre cele mai complicate frizuri pe care să le alegi, deoarece necesita un frizer care stie ce face, nu este imposibil, in special la Salonul Raver’s Cut (unde pot isa faci si o programare).

3. Tunsoarea Taper

Tunsoarea Taper este, probabil, cea mai populară coafură a anului. Această tăietură este cea mai scurtă în jurul gâtului și crește treptat în lungime spre vârf. Prin urmare, acest stil necesită, de obicei, doar puțină îmblânzire cu vârful degetelor deasupra, sau deloc, dacă vrei mai mult un efect #m-amtrezitasa. Chiar și pe măsură ce crește, tăietura Taper poate arăta în continuare bine fără efort și te poate scuti de câteva excursii regulate la salon sau nervi in fata oglinzii.

4. Side Part

Menținerea părului semnificativ mai scurt pe părțile laterale, face automat părul să pară mai gros pe cupolă. În timp ce o parte laterală poate fi dificil de aranjat la o lungime atât de scurtă, poți oricând să-i ceri frizerului tău o definiție mai mare în acea zonă. Apoi, tot ce rămâne de făcut este să folosești puțin (sau mult – în funcție de grosimea părului tău) produs pentru a-ți “mătura” părul de sus pe cealaltă parte și a-ți expune cararea. Pentru un aspect mai elegant, poți folosi pomadă, deoarece va adăuga un pic de strălucire șuvițelor tale. Alternativ, puteți opta pentru ceva cu un finisaj mat pentru un aspect mai discret.

5. French Crop

Crop franțuzesc este o interpretare elegantă și modernă a croiului clasic Caesar. Această taietură fără efort de intretinere este concepută pentru a adăuga un pic de volum părului tău de sus, fără a fi nevoit să crezi un chif sau un fast. Tăierea este definită de o cupolă plină de păr combinată cu o conicitate sau filare în jurul capului, mergand la colțurile frunții. Spre deosebire de croiala Ceasar, French Crop areare in plus adaugarea unui aspect de franjuri tocite în față. Lungimea sa tinde să varieze, în funcție de preferințele personale, dar de obicei nu depășește partea superioară a tâmplelor. Franjurile măresc, de asemenea, opțiunile de styling ale acestui look.

6. Ivy League

Tunsoarea Ivy League este probabil cea mai lungă tunsoare care există, deoarece este creată folosind o protecție a lamei „numărul 7” sau „numărul 8” pe aparatul de tuns. Cu cea mai mare lungime deasupra, puteți opta pentru părțile laterale și din spate cu unul dintre dispozitivele de tuns mai scurte. Această croială necesită o întreținere redusă și totuși oferă suficientă lungime pentru a explora diferite stiluri pentru diferite ocazii. Puteți fie să-l alunecați pe spate, să-l pieptănați într-o parte laterală sau chiar să creați un mic “puf” deasupra pentru volum.

7. Slick Back scurt

O coafură scurtă pe spate este cel mai bine purtată în combinație cu o subdecupare (un fade usor). Contrastul vă va sublinia și vă va crește vizual volumul natural deasupra. Tot ce mai rămâne de făcut atunci este să setați aspectul cu puțin produs de styling și un pieptene. Puteți chiar să vă folosiți vârfurile degetelor pentru un aspect mai puțin elegant. Short Slick Back este aspectul perfect care necesită întreținere redusă pentru bărbații care nu au mult timp de pierdut în baie, dar nu doresc să facă compromisuri cu un aspect elegant la birou sau după orele de program.

8. Clean Shave

Dacă ai chef să optezi pentru un Clean Shave, a te elibera de par și de toate angajamentele legate de stil care vin odată cu el, te poate face sa te simți nimic mai puțin decât absolut eliberat. Dacă doriți să vă păstrați capul îngrijit și curat, trebuie sa va vizitati frizerul destul de des. Aceasta tunsoare nu merge pentru toata lumea, forma capului jucand un rol important in aspectul final.

9. Butch Cut

Butch Cut este un alt stil extra-scurt al familiei buzz cut. Cu aproximativ 1/4 de inch în lungime, se așează confortabil între Induction Cut (nr. 10) și Ivy League (nr.6). Tot ce aveți nevoie este un accesoriu de tuns „numărul 3” sau „numărul 4”. Părul este de obicei păstrat la aceeași lungime de jur împrejur, dar puteți opta pentru un pic de Fade de-a lungul părților laterale pentru a adăuga puțin mai multă profunzime look-ului dvs.

10. Induction Cut

Tăierea prin inducție este cel mai scurt tip de tăiere. Numele provine din istoria sa militară; tăietura de inducție obișnuia să se acorde noilor recruți la intrarea în armată. În afară de întreținerea aproape non-existenta, această tunsoare nu necesită fade sau stilizare și poate fi realizată cu ușurință în confortul propriei case. Acest lucru va avea ca rezultat un bărbierit aproape curat, cu părul rămânând aproximativ 1/16 de inch în lungime. Două variante puțin mai lungi sunt tăierea bavurilor, folosind dimensiunea lamei „numărul 1”, la aproximativ 1/8 de inch, sau un „număr 2” la aproximativ 1/4 de inch.


Daca crezi ca ar trebui sa faci o vizita frizerului, poti face o programare la noi la salon. Te asteptam cu drag!

Iti plac hainele faine ?

Uita-te peste colectia Boier Clothing
Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}