• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • 6 avantaje în a deveni frizer
avantaje frizer

Te-ai gândit vreodată să devii frizer? Ar trebui sa iei asta in considerare!

O industrie de miliarde de dolari care există de mii de ani – aceasta este industria frizeriei. Alături de rădăcinile sale străvechi si impresionante și de multele oportunități profitabile care vin impreuna cu ea, frizeriea oferă o profesie cu beneficii ample și multe uși deschise.

De la a fi propriul tău șef la a lucra oriunde vrei, a fi frizer are avantajele sale. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre cele mai importante beneficii in meseria de frizer.

1: Fii propriul tău șef

Unul dintre cele mai bune lucruri in meseria de frizer este că poți să fii propriul tău șef și să-ți alegi singur orele. Cu frizeria, ai libertatea de a-ți crea propriul program care să se încadreze perfect în agenda ta. Nu numai atât, dar poți deveni și lucrător pe cont propriu și poți să-ți deschizi propriul salon sau să lucrezi dintr-un salon de acasă. Cu un set de abilități bine pus la punct si imbunatatit mereu, oportunitățile sunt nesfârșite. De setul de abilitati ne ocupam noi prin cursurile Raver’s Cut Academy pentru incepatori si dezvoltare pentru profesionisti. De a vrea sa faci acest pas, esti responsabil doar tu!

2: Exprimați-vă și explorați-vă creativitatea

Inițial, s-ar putea să vă gândiți la frizerie ca la tăierea părului. Dar este mai mult decât atât. Frizeria înseamnă a crea look-uri. Este arta de a face o persoană să arate bine prin tăieturi, amestecuri, concept, expertiza, pasine și bărbierit expert. Ca frizer, va trebui să-ți folosești creativitatea pentru a găsi care stiluri funcționează cel mai bine pentru fiecare client și sa stii cum le poți executa, cum iti poti adduce viziunea in realitate exact asa cum se manifesta in mintea ta. Unii dintre cei mai faimoși frizeri sunt cunoscuți pentru flerurile lor personale și stilurile creative.

3: Câștigați bani buni

Oare frizerii fac bani buni? Ca majoritatea locurilor de muncă, asta depinde de aptitudini. Dar, spre deosebire de multe alte profesii, nu există niciun plafon pentru banii pe care îi câștigați. Atâta timp cât ești un frizer bun și faci conexiuni cu clienții tăi, poți avea un venit solid care îți va deschide ușile către stilul de viață pe care ți-l dorești — au existat chiar și frizeri care au câștigat până la 1.000 de dolari într-o zi!

4: Lucrează oriunde vrei

Timisoara? Sigur. Miami? Da. Londra sau Amsterdam? Absolut! Ca frizer, vei putea lucra practic oriunde. Acest lucru se datorează faptului că frizerii sunt necesari în orice loc în care există oameni care au nevoie de o tunsoare – și asta inseamna, defapt, orice colt al lumii (aproape). Puteți chiar să vă începeți cariera de frizer într-un loc și să vă mutați în altul în timp ce rămâneți în același domeniu, spre deosebire de alte locuri de muncă.

5: Ajutați-i pe ceilalți să se simtă mai bine

În calitate de frizer, îi ajuți pe oameni să se simtă mai bine, oferindu-le încredere în sine. Pentru mulți oameni, o tunsoare bună le poate schimba ziua și îi poate face să se simtă bine cu ei înșiși – iar la sfârșitul zilei, asta înseamnă cu adevărat să fii frizer.

Esti interesat de un curs ?

Oferim cursuri de tuns cu diploma acreditata pentru incepatori si workshop-uri pentru stilisti cu experienta.

6: Securitatea locului de muncă

Biroul de Statistică a Muncii din Statele Unite estimează că industria frizeriei va continua să crească până în 2024 cu 10%. Desi vorbim de statele unite, frizeria este un domeniu global, deci aceste projectii pot fi cu lejeritate applicate inafara granitelor SUA. Aceasta înseamnă că vor exista tot mai multe locuri de muncă disponibile ca frizer, contribuind la securitatea locului de muncă. Chiar dacă ar fi să-ți pierzi un loc de muncă ca frizer, șansele sunt ca, vor fi mult mai multe oportunități din care să alegi!

Oportunități de carieră

Vorbind despre oportunități, iată numeroasele oportunități de carieră și domenii în care poți lucra ca frizer:

Saloane – Cererea de servicii de frizerie la saloanele unisex este în creștere. Oamenii își doresc un loc de tunsoare în care să poată intra pentru a obține toate tipurile de servicii de care au nevoie, motiv pentru care un salon este un loc grozav pentru a începe să cauți.

Industria de televiziune și film – Frizerii sunt la mare căutare pentru actori și modele de sex masculin în industria televiziunii și a filmului sau modelling-ului. Multe producții necesită frizerii să fie pe platourile de filmare și gata să facă clientul să arate exact așa cum își doresc producătorii și regizorii.

Industria muzicală – Din ce în ce mai mulți muzicieni caută frizeri pe care să îi poată lua pe drum cu ei pentru a-i menține să arate grozav spectacol după spectacol. Frizerii sunt, de asemenea, necesari pentru a “curăța” muzicienii pentru ședințe foto, oportunități de presă și chiar coperta albumelor.

Planificatori de evenimente – Planificatorii de evenimente solicită frizerilor să lucreze cu clienți, cum ar fi companii corporative, nunți și evenimente promoționale mari. Acest domeniu oferă o oportunitate excelentă pentru crearea de rețele și crearea de conexiuni.

Industria teatrului – Similar cu industria de televiziune și film, frizerii sunt necesari în industria teatrului. Acesta este un spațiu grozav pentru creativitate și distracție, deoarece frizerii vor trebui să recreeze look-urile pentru a se potrivi perfect cu personajele și platourile.

Fotografie – De la fotografia de modă până la liber profesionist, multe subiecte ale fotografiei sunt oameni. Și, deoarece imaginile captează pentru totdeauna un moment, este important ca oamenii din ele să arate grozav. Acolo intră în joc frizerii. Fotografii de modă vor cere adesea un frizer sa lucreze cu modelele lor pentru a obține aspectul perfect.

Militar – Deși acesta nu este cel mai fascinant domeniu, a deveni un frizer militar vă poate oferi o siguranță extinsă a locului de muncă și beneficii mari, in special pentru stabilitate.

Facilități de îngrijire pentru seniori – Mulți frizeri sunt adesea rugați să lucreze la fața locului, la unitățile de îngrijire rezidențială, pentru a-i menține pe rezidenți să arate și să se simtă cel mai bine.

Înscrie-te astăzi și învață tehnicile de care ai nevoie pentru a începe sau a mentine o carieră de succes ca frizer.

Daca iti e mai usor, poti si sa ne contactezi pe messenger. Raspundem destul de rapid.

Iti plac hainele faine ?

Uita-te peste colectia Boier Clothing

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}