• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Cat de des ar trebui sa ma tund ?
cat de des ar trebui sa ma tund

Exista atat de multe stiluri de par pentru barbati in aceste zile, incat raspunsul la intrebarea “cat de des ar trebui sa ma tund?” depinde si de stilul ales, si de lungimea parului dorita. Am incercat sa creem un ghid simplu, sa puteti intelege mai bine cat de des ar trebui sa va vizitati frizerul in functie de anumite criterii.

Tunsorile scurte

In ceea ce priveste tunsorile scurte pentru barbati, va sugeram ca, pentru a pastra mereu un aspect ingrijit, sa faceti o vizita frizerului odata la 3-4 saptamani. Un Buzz Cut spre exemplu, necesita ingrijire cam odata la 2-3 saptamani, intrucat stilurile scurte la barbati sunt cele mai “sensibile” in ceea ce priveste aspectul ingrijit. Luati in cont ca nu este, totusi, vorba despre o “stiinta” exacta, iar acest lucru depinde in mare parte si de viteza cu care va creste parul.

Deci, cat de rapid creste parul barbatilor ?

Părul uman crește cu aproximativ o jumătate de milimetru pe zi și nu puteți face multe pentru a accelera procesul dincolo de păstrarea unui stil de viață sănătos (recomandat întotdeauna), cum ar fi exercițiile regulate și o dietă echilibrată. Dar niciuna dintre acestea nu va avea un impact uriaș. Genetica este de departe factorul determinant în viteza de creștere a părului.

Părul cu lungime medie pentru bărbați

Pentru a menține o tunsoare de lungime medie pentru bărbați, vă recomandăm să vă vizitați frizerul pentru o tunsoare la fiecare 4-6 săptămâni. Motivul important pentru a vă tunde în mod regulat – chiar și atunci când aveți părul mai lung – este să vă mențineți o formă frumoasă. Detaliile mai fine ale unei tunsori profesionale, cum ar fi menținerea în ordine a marginilor, curatarea părului de pe gât și evitarea “amestecarii” barbii în părțile laterale, nu trebuie trecute cu vederea.

Dar daca vrei sa-ti lasi parul lung ?

Chiar și atunci când doriți să vă creșteți părul, trebuie luate în considerare tunsorile regulate. În timp ce părul tău va crește în mod natural și tunsul poate părea contraintuitiv în această etapă, lucrul treptat către stilul dorit este cea mai bună modalitate de a obține rezultatul final ideal. În primele etape, frizerul poate începe să creeze o formă care să-ți ajute părul să crească frumos, astfel încât să arăți prezentabil în timpul procesului de creștere.

Odată ce te-ai hotărât asupra stilului la care vrei să lucrezi, cel mai bine este întotdeauna să ceri sfatul unui expert, de preferat de la frizerul tău. Aici va trebui să fii sincer cu frizerul tău în legătură cu ceea ce vrei.

Ce sa spuneti frizerului daca vreti sa va cresteti parul

După o scurtă consultare cu frizerul tău, aceșta va înțelege textura părului tău și va ști la ce să se aștepte pe măsură ce părul tău crește. Întotdeauna vă sfătuim să faceți o fotografie pentru a arăta frizerului dvs. ceea ce încercați să obțineți. Apoi, acesta va putea să vă sfătuiască cât de des ar trebui să-l tăiați în timpul procesului, cele mai bune produse pe care să le utilizați pe tot parcursul procesului și să vă facă sugestii și ajustări pentru a vă asigura că vă simțiți grozav, mai degrabă decât neîngrijit, pe măsură ce părul vă crește.

Daca crezi ca ar trebui sa faci o vizita frizerului, poti face o programare la noi la salon. Te asteptam cu drag!

Iti plac hainele faine ?

Uita-te peste colectia Boier Clothing
Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}