frizer

Frizerii au siguranța locului de muncă

Cu excepția cazului în care părul tuturor se oprește în mod miraculos din crescut, nu va trebui niciodată să vă faceți griji că nu aveți un loc de muncă. Ca frizer, poti gasi liniste in a știi că va fi întotdeauna nevoie de talentele și abilitățile tale.

Frizerii pot lucra oriunde

Spre deosebire de multe industrii care sunt foarte concentrate în anumite părți ale țării si nu prea permit relocarea cu usurinta, frizerii își pot câștiga existența oriunde în lume, in locatia aleasă de ei. De la marile orașe urbane până la micile orașe agricole, unde există păr de tuns, v-a exista si un loc de munca pentru un frizer!

Frizerie este un domeniu creativ

Ca frizer, ești un artist și părul este mediumul tău. Veți avea multe oportunități de a experimenta cu noi tehnici de tuns, pe care le poti dezvolta in cursurile Raver’s Cut Academy, precum și cele mai recente tendințe in materie de păr, care sunt mereu în schimbare. Fiecare client care trece prin ușa ta aduce cu el o nouă oportunitate de a crea o capodoperă. Cei care sunt înclinați spre creație nu se vor plictisi niciodată în meseria de frizer!

Simțul mândriei în munca ta

Nu este surprinzător că atunci când îți dedici timpul și energia pentru a deveni grozav la meseria ta, ori de câte ori poți să-ți vezi clientul plecând fericit și arătând mai bine decât atunci când a intrat în salon, vei dobândi un sentiment binemeritat de mândrie in munca ta. Ca frizer, vei ști întotdeauna că ai un impact pozitiv asupra vieții altora, deoarece îi ajuți să arate și să se simtă bine cu ei înșiși.

Fac frizerii bani buni?

Cu cât depui mai mult efort pentru a-ți stăpâni profesia, cu atât salariul tău va crește. Spre deosebire de multe industrii, cerul este limita atunci când vine vorba de potențialul tău de câștig. Poate fi o provocare pentru clienți să găsească un frizer talentat care să se potrivească nevoilor lor, dar atunci când o vor face, probabil că vor continua să revină la tine ani de zile și chiar să le spună prietenilor! Când munca ta vorbește de la sine, nu va trebui niciodată să-ți faci griji cu privire la cât vei putea câștiga.

Esti interesat de un curs ?

Oferim cursuri de tuns cu diploma acreditata pentru incepatori si workshop-uri pentru stilisti cu experienta.

Oportunități de socializare

Frizeria este una dintre cele mai social orientate cariere. Clienții vor veni adesea la tine gata să discute despre orice, de la știri la sport la viața lor personală, iar tu vei fi acolo toată ziua pentru a te bucura de asta. Cei cărora le place să fie în preajma celorlalți vor prospera în mediul frizeriei.

Frizerii nu se prea plictisesc

Este bine cunoscut faptul că a sta nemișcat la un birou toată ziua poate avea efecte negative pe termen lung asupra sănătății tale generale. Din fericire, ca frizer, vei fi pe picioare aproape toată ziua, ceea ce este și mai sănătos și te poate împiedica să te simți neliniștit sau plictisit pe tot parcursul zilei, avand partea creativa din tine mereu in miscare.

Flexibilitatea de a fi frizer

Mulți frizeri își pot stabili propriile ore de lucru și zile de lucru care sunt convenabile pentru stilul lor de viață. Deși probabil că veți lucra în unele weekenduri și poate chiar în perioade care nu se încadrează în ziua tradițională de lucru 9-5, veți putea avea un control mult mai mare asupra structurii programului dvs. de lucru.

Frizeria poate fi o carieră de lungă durată

Spre deosebire de multe locuri de muncă solicitante din punct de vedere fizic, nu va trebui să te pensionezi până când nu vrei. Aceasta înseamnă că, cariera ta de frizerie are potențialul de a dura cu mult peste vârsta tradițională de pensionare, dacă asta alegi.

Înscrie-te astăzi și învață tehnicile de care ai nevoie pentru a începe o carieră de succes ca frizer.

Iti plac hainele faine ?

Uita-te peste colectia Boier Clothing

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}