• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Frizer de succes – 5 abilitati esentiale
frizer

Odată cu atenția sporită acordată de barbati catre un par si o barba ingrijita, frizeriile devin un business esential, iar cele cu stilisti cu o pregătire adecvată sunt la cea mai mare căutare. Un frizer profesionist este, de asemenea, priceput în arta serviciilor ce tine de păr facial, inclusiv în modelarea și aranjarea barbii pentru a oferi un look personalizat clienților.

Tipurile de păr

Tipurile de păr variază de la persoană la persoană. A învăța diferența dintre tipurile de păr și modul în care acestea răspund la tuns este un prim pas important pentru a deveni frizer. Pe lângă învățarea diferitelor tipuri de păr, frizerii trebuie să învețe tehnici de tuns și să fie la curent cu cele mai recente tendințe în materie de stiluri pentru bărbați. Înainte de a deveni un frizer profesionist, vi se va cere să aveți abilitățile necesare pentru a tăia și modela părul după stilul dorit si preferat de fiecare client. Dacă doriți să vă creșteți baza de clienți, haideti pe la noi, la unul dintre workshop-urile noastre, pentru a iti dezvolta stilul si pentru a obtine o diploma de absolvire Raver’s Cut Academy. Pentru a avea succes în industria frumuseții, va trebui să deveniți priceput la ascultarea și interpretarea dorințelor clienților dumneavoastră.

Mentinerea stilului

Dacă te gândești să devii frizer, următoarea abilitate majoră pe care trebuie să o înveți este întreținerea părului. Odată ce clientul tău are un stil care îi place, va dori să revină în continuare la tine pentru întreținere și tundere. Învățarea tehnicilor de tundere pentru a menține un stil preferat de clienți nu numai că va ajuta la creșterea afacerii repetate (atunci cand acelasi client revine la tine pentru mentinere si intretinere), ci și la creșterea recomandărilor din partea clienților fericiți.

Esti interesat de un curs ?

Oferim cursuri de tuns cu diploma acreditata pentru incepatori si workshop-uri pentru stilisti cu experienta.

Styling-ul

Tehnicile de styling sunt extrem de importante, si trebuie sa te asiguri ca esti “echipat” cu abilitățile necesare pentru a îndeplini dorințele unui client. Pentru a deveni un frizer de succes, va trebui să înveți cum să reproduci anumite stiluri pe care clientul le-a găsit la televizor, online sau într-o revistă. Tehnicile de styling pentru frizeri sunt acoperite in toate cursurile Raver’s Cut Academy, atat cele pentru incepatori, cat si workshop-urile pentru stilisti cu experienta.

Modelarea

Modelarea este o abilitate imperativă de stăpânit pentru cei care sunt interesați să devină frizer. Asigurarea unor linii drepte și ascuțite atât pe barbă, cât și pe liniile de păr ale clientilor cu tunsori scurte sunt cheia unei tunsori reușite. Clienții caută frizeri profesioniști pentru liniile curate și modelarea precisă pe care le oferă, chiar daca nu pot sa descrie in mod specific ce ii face sa revina la acelasi stilist. De cele mai multe ori, acestea sunt detaliile care conteaza.

Bărbieritul

Bărbieritul (clean sau styling-ul barbii) a devenit din ce în ce mai popular în ultimul deceniu. Bărbații se bucură de senzația curată a unui bărbierit atent și caută profesioniști care oferă acest serviciu. Este necesar să învățați tehnici avansate de bărbierit, cu aparatul de ras, dar folosind și alte metode, acoperite in cursurile si workshop-urile noastre.

OBTINE DIPLOMA ACREDITATA DE MINISTER DE LA RAVER’S CUT ACADEMY

A deveni frizer necesită pregătire și dezvoltarea unor abilități specifice dedicate artei parului bărbaților. Raver’s Cut Academy oferă pregătirea specifică necesară pentru a perfecționa aceste abilități, oferindu-vă un avantaj într-un domeniu din ce în ce mai competitiv. De asemenea, oferim cursuri de Marketing și Psihologia clientulu, dar si doua diplome la finalizarea cursului: diploma acreditata de minister + diploma Raver’s Cut Academy.

Înscrie-te astăzi și învață tehnicile de care ai nevoie pentru a începe o carieră de succes ca frizer.

Iti plac hainele faine ?

Uita-te peste colectia Boier Clothing

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}