• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Ce pomada sa folosesti in functie de tipul de par si stilul dorit ?

Când vine vorba de perfecționarea aspectului tău, uneori totul se reduce la pomada potrivită. Pomadele sunt unele dintre cele mai bune produse de styling pentru bărbați, deoarece lasă părul moale în loc de rigid și sunt ușor de aplicat. Cu pomadele diferite pentru bărbați de pe piata si din salonul Raver’s Cut, este mai ușor ca niciodată să vă restrângeți opțiunile. Nu sunteți sigur care este produsul potrivit pentru dvs.? Suntem aici pentru a vă ajuta.

VREI ASPECTUL PĂRULUI MAI DES, MAI PLIN – POMADA CU ROL DE INGROSARE (THICKENING)

Dacă vrei să-ți oferei părului un plus de plinătate, pomada de îngroșare este un produs de styling indispensabil pentru tipurile de par care necesita un aspect mai des sau mai plin. Această pomadă oferă o densificare a părului subțire si moale. Acesta arată instantaneu mai gros.

VREI PĂR SLEEK ȘI LUCIU MULT – POMADA DE CEARĂ

Un pompadour clasic și strălucitor nu se demodează niciodată. Indiferent dacă pleci noaptea prin oras sau vrei să faci pompadour-ul parte din aspectul tău de zi cu zi, ceea ce ai nevoie este o pomadă pentru bărbați care să-ți țină părul si in acelasi timp sa confere mult luciu. Pentru ca părul să arate curat în cel mai scurt timp, folosește-ți vârfurile degetelor pentru a freca o cantitate mică de Wax Pomade (pomada de ceara) în timp ce este umed, apoi periază-l înapoi. Formula este recomandata sa fie pe bază de apă, ceea ce aranjarea parului pe tot timpul zilei sau noptii, mult mai usoara.

VREI PĂR NETED ȘI FĂRĂ LUCIU – CREMĂ DE POMADĂ

Dacă îți place să ai un aspect polished și vrei să-ți periezi părul drept pe spate, cel mai simplu mod de a o face asta este cu o pomadă cremă. Este perfect dacă doriți să reduceți strălucirea și să păstrați lucrurile casual. Frecați o cantitate mică de pomadă de păr în mâini, apoi folosiți degetele pentru a o imprastia prin păr. Se foloseste pe părul umed sau uscat pentru a îmblânzi instantaneu firele dezordonate pentru un stil de par moale, care arată bine cu orice ținută.

VREI PĂR ȘI TEXTURA DEZORDONATĂ – CLAY POMADE

O pomadă de argilă (clay) pentru bărbați poate face minuni atunci când vine vorba de a-ți aspri părul. Dacă ai un păr fin care pare să nu poata fi imblanzit de niciun produs si nu poti obtine rezultatele dorite, o pomadă clay ar putea fi exact ceea ce are nevoie părul tău pentru a obține textura si stilul potrivit. Folosiți vârfurile degetelor pentru a masa pomada prin păr în timp ce este umed sau uscat pentru a obține un aspect dezordonat.

VREI PĂR CU TEXTURA DEZORDONATĂ ȘI FĂRĂ LUCIU ​​– POMADA DE TEXTURĂ (TEXTURE POMADE)

Pentru a oferi părului un finisaj mat, încercați să utilizați o pomadă cu textură (texture pomade). Folosește-ți vârful degetelor pentru a aplica pomada pe părul umed sau uscat. Texture Pomade ajută la adăugarea de separare a firelor. Este perfecta pentru a stabili acel aspect “abia ieșit din pat”, fără a fi nevoie să depui mult efort dar in acelasi timp, sa ai un aspect ingrijit.

Pentru a afla mai multe sfaturi pentru îngrijirea părului bărbaților și pentru a afla despre produsele disponibile la noi in salon, urmăriți @raverscut pe Instagram!

Iti plac hainele faine ?

Uita-te peste colectia Boier Clothing
Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}