• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Incepe o cariera ca si hairstilist
hairstilist

Te-ai gândit vreodată să devii frizer? Sau poate cunoști pe cineva care crezi că ar fi un hairstilist grozav. Dacă da, atunci cu siguranță ar trebui să-i trimiți acest blog. Indiferent dacă ești absolvent de școală sau cauți o schimbare în carieră, alegerea unei cariere în frizerie ar putea fi cel mai bun lucru pe care l-ai făcut vreodată. În primul rând, a fi frizer este o treabă grozavă datorită naturii practice a jobului. Nu trebuie să aveți calificări academice de la școală și dacă simțiți că aveți mai multe abilități creative, frizeria ar putea fi pentru dvs. Optiunile in aceasta carieră sunt numeroase și oportunitățile iti pot depăși așteptările.

La ce mă pot aștepta de la această industrie?

Am putea acoperi fiecare detaliu din industrie și să vă spunem cât de grozav este, dar cred că este important să fim sinceri cu privire la realitate, pentru oricine se gândește să pășească în industrie. A fi frizer necesită multă muncă grea. S-ar putea să fii in picioare ore lungi, să lucrezi în weekend și va dura o perioada de timp pentru a-ți construi o clientelă, dar asta tine doar de tine si de abilitatile de marketing si psihologia clientului pe care le detii (acoperite in majoritatea cursurilor noastre). În ciuda naturii uneori solicitante a jobului, foarte rar vei găsi un frizer caruia să nu-i placă jobul. A fi capabil să purtați hainele pe care le vreti și să vă exprimați în munca pe care o desfășurați, simți că nu doar faci o „treabă”, ci că ești plătit pentru a face ceva care îți place si asupra caruia ai libertate de exprimare artistica.

Simt că ar fi trebuit să devin hairstilist cu ani în urmă

Mulți oameni aleg acum să-și schimbe cariera. Ești într-o slujbă care nu îți place? Poate că frizeria ți-a trecut prin minte în trecut, dar nu ai actionat atunci. Niciodată nu este prea târziu pentru a face un salt în industrie, iar la Raver’s Cut Academy, cursurile noastre pentru începători vă pot învăța principiile fundamentale ale tunderii părului. Parul creste mereu, indiferent de cate ori il tai, și din ce în ce mai mulți bărbați devin conștienți de aspectul lor si de importanta unui tuns fresh. Iindustria a crescut din ce în ce mai mult în ultimii ani, ceea ce înseamnă că nu este prea tarziu sa incepi o cariera ca si hairstilist, chiar dimpotriva. Având la dispoziție numeroase oportunități prin cadrul academiei noastre, obținerea unui loc de muncă după formare este in proportie de 95% asigurata.

Esti interesat de un curs ?

Oferim cursuri de tuns cu diploma acreditata pentru incepatori si workshop-uri pentru stilisti cu experienta.

Vezi meseria de hairstilist ca un risc ?

Dacă ești îngrijorat să dai înapoi acea investiție inițială în educația ta, atunci nu te teme. Adevărul este că există un mare potențial de a câștiga bani buni ca si hairstilist. Cu cât câștigi mai multă experiență și cu cât clientela pe care o construiești devine mai mare, cu atât poți câștiga mai mulți bani. Tăierea părului poate fi o sursa foarte bună pentru cresterea contului bancar, cu oportunități de a vă conduce propria afacere. Viitorul este, la propriu, în mâinile tale.

Nevoia de tunsori este o nevoie care se întinde pe întreg globul, ceea ce înseamnă că odată ce ai abilitățile necesare, poți să-ți duci foarfecele si mașinile de tuns oriunde în lume. Puteți călători, lucra și face bani oriunde doriți.

Cea mai plăcută parte a meseriei de hairstilist este pur și simplu să le oferi oamenilor tunsori bune și să-i facă să arate și să se simtă grozav. Vei întâlni în fiecare zi oameni din toate categoriile sociale. Mulți dintre cei care stau pe scaunul tău pot deveni nu doar clienți, ci prieteni pe termen lung. Puteți schimba în mod pozitiv felul în care cineva se simte printr-o tunsoare. Aceasta este adesea partea cea mai plină de satisfacții a jobului.

Carieră și oportunități ca si hairstilist

În ultimii ani, industria de frizerie/ coafură bărbătească a evoluat foarte mult. Datorită creșterii rețelelor sociale, mulți frizeri au apelat la platforme precum Instagram pentru a-și împărtăși munca și a-și construi portofoliile. Acest lucru a crescut industria și a creat cu adevărat o comunitate. Standardele în educația părului s-au îmbunătățit, făcând oportunitățile disponibile mai mari decât oricând înainte. De la oportunități în afaceri, cum ar fi deținerea propriului salon, până la roluri creative ca artist de platformă sau educator, căile de carieră care vă sunt disponibile sunt nesfârșite.

Dacă credeți că aveți ceea ce este necesar, începeți călătoria acum. Dacă sunteți într-o slujbă care nu vă aduce plăcere, atunci nu întârzia si alege acum meseria de hairstilist.

Iti plac hainele faine ?

Uita-te peste colectia Boier Clothing
Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}