• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Ai putea deveni frizer în doar 3 luni

Ce se întâmplă dacă ai putea avea o carieră profitabilă și flexibilă ca si frizer în doar trei luni? Raver’s Cut Academy este principala resursă din vestul tarii pentru a intra în industria frumuseții și a-ti lansa cariera de hairstilist. Noul nostru program de hairstyling este ideal pentru profesioniștii aspiranți, pasionați de look-ul si aranjarea bărbaților, coafuri masculine și îngrijirea de la umeri in sus a clienților.

Dacă nu aveți deja diploma de hairstilist, puteti opta pentru unul din cursurile noastre, unde puteți obține diploma acreditata de minister si diploma Raver’s Cut de frizer, în 3 luni! Dacă sunteți la începutul carierei de stilist, vă recomandăm programul nostru tradițional From Zero to Hero, unde veți beneficia, pe langa diploma, si de un curs intensiv alaturi de stilisti cu experienta.

Bucurați-vă de un job aproape imediat dupa finalizarea cursului

La Raver’s Cut Academy suntem mândri sa spunem ca avem un procent de peste 95% a cursantilor care si-au gasit un loc de munca stabil dupa terminarea cursului, cu multi dintre ei ajungand chiar sa castige concursuri importante la nivel national. Programul nostru Masterclass este conceput special pentru specialiștii în îngrijirea părului care și-au obținut anterior diploma, au deja experienta, insa doresc sa isi extinda cunostintele si sa devina stilisti mai completi.

Ne pasionează interesul pentru industria frumuseții și avem înscrieri deschise pe tot parcursul anului, atat pentru barbati cat și pentru femei. Programul nostru tradițional From Zero to Hero vă oferă toate instrumentele și cunoștințele necesare pentru a excela in domeniu si a obtine o diplima acreditata de minister, cu clase de grupuri și formare individuală.

Tehnici de bază și avansate

Ambele programe, atat cele pentru incepatori cat si cele pentru avansati, ofera cunoștințe extinse despre o varietate de tehnici de îngrijire pentru bărbați și de coafură masculină. Cursurile sunt flexibile pentru a se potrivi orarelor studenților și includ o prezentare detaliată a tratamentului părului și scalpului, bărbieritului, tunsului, și practicilor de lucru sigure. Raver’s Cut Academy vă va pregăti, de asemenea, să începeți propria afacere de frizerie cu cursuri despre marketing, management și abilități de vânzare.

Esti interesat de un curs ?

Oferim cursuri de tuns cu diploma acreditata pentru incepatori si workshop-uri pentru stilisti cu experienta.

Facilitatea de învățare de ultimă oră

Noul salon Raver’s Cut, situat pe str. Ciprian Porumbescu nr.15 din Timisoara, este un mediu propice procesului de învățare. Toți studenții primesc informatiile prin teorie si le pun in aplicare prin practică și prin serviciile noastre de salon pentru clienți, unde membrii comunității fac programări regulate la prețuri accesibile. In alte cuvinte, la finalul cursului, practica se face in cadrul salonului nostru, cu clienti mega faini ai salonului Raver’s Cut.

Raver’s Cut Academy le-a oferit tinerilor profesioniști în domeniul frumuseții din Timisoara cel mai bun mediu posibil pentru a-și câștiga experienta si diplomele necesare pentru a-și începe cariera. Aflați mai multe despre toate programele noastre de hairstiling, marketing și multe altele!

Iti plac hainele faine ?

Uita-te peste colectia Boier Clothing
Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}