• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Cum să alegeți hair-salonul potrivit: 4 reguli simple

La fel ca si alegerea partenerului de viață potrivit, găsirea celui mai bun hair salon implică o mulțime de pregătiri, încercări și erori. Gândiți-vă la asta: felul în care părul este tăiat, colorat și stilat, determina look-ul și liniștea sufletească pentru următoarele câteva saptamani sau luni – depinde pe cine intrebi si cat de des merge la salon. Și, la fel ca în orice relație, este un exercițiu de încredere și comunicare deschisă.

4 reguli simple în alegerea celui mai bun salon.

1. Socializarea

Verificați contul oficial de facebook al salonului, fie urmați Instagram-ul personal al stilistului, și veți avea o idee despre estetica generală sau „expertiza” acestuia. Ește un salon nou? Este un salon mai vechi? Discutati cu unu prieten, opriți pe cineva pe stradă al cărui păr îl admirați, cereți recomandări. O recomandare pentru un salon nu vine neaparat vis-a-vis de serviciile si preturile oferite, vine si datorita relatiei clientilor cu frizerul si atmosfera generala din salon.

2. Filtrarea

Uneori, cel mai greu lucru in alegerea unui salon de tuns este “blocarea zgomotului”. Cu siguranță poate deveni copleșitor, cu atât de multe opțiuni care pretind că sunt cele mai bune de pe piata. Trucul: sa știi ce vrei. Vrei să ai parte de un look fresh si simplu? Sau poate vrei o tunsoare contemporana, adaptata fetei? Uitati-va prin recenziile salonului, incercati sa vedeti portofoliul acestora si vedeti daca stilul vi se potriveste. Notă: nu trebuie să alegeți un singur salon de tuns pentru toate serviciile de care aveti nevoie, dar este cu siguranță mai convenabil. Și rețineți, veți vorbi cu această persoană despre aspectul dvs., așa că găsiți pe cineva cu care puteți vorbi cu ușurință și care vă înțelege (și vă respectă!) gustul.

3. Localizarea

Să fim sinceri: la fel ca în dragoste, relațiile la distanță nu funcționează (Bine, uneori o fac, cu mult efort, dar nimeni nu are timp pentru asta). Este suficient de greu să te incadrezi ca si program in toate intalnirile din timpul săptămânii – ce se întâmplă dacă trebuie să mergi 15 km pana ajungi la acelasi salon la care te tunzi dinainte sa te muti din casa parintilor, din frica de a incerca ceva nou? În mod real, cel mai bun salon de tuns este cel la care puteți ajunge în decurs de o oră; mai mult sau mai departe de asta și te vei simți slăbit si sa simti aceasta activitate ca pe o “sarcina” inloc de o placere.

4. Țineți cont de buget.

Desigur, părul tău este o investiție; pur și simplu îl porți în fiecare zi din viața ta. Însă a cheltui chiria pe jumatate de lună pentru o tunsoare sau culoare poate avea un efect negativ, atat financiar cat si moral. Răsfățați-vă și respectati-va look-ul, dar păstrați costul acestuia in limite rezonabile, în functie de  posibilitățile voastre. Cel mai important lucru este ca atunci cand te ridici de pe scaun, experienta cu frizerul, rezultatul tunsului si starea ta de spirit sa justifice suma pe care iti propui sa o cheltui pentru look-ul tau.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}