Passion for hair Our Salon Opening Times We Work Every Day a Week

Opening time

  • Monday Inchis
  • Tuesday 12:00 - 20:00
  • Wednesday 12:00 - 20:00
  • Thursday 12:00 - 20:00
  • Friday 12:00 - 20:00
  • Saturday 10:00 - 18:00
  • Sunday Inchis


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Strada Ciprian Porumbescu 13
Phone: (+40) 761 761 973
Email: info@raverscut.ro
Web: www.raverscut.ro

Raver’s Cut Academy

Home / Raver’s Cut Academy

Curs începători
ABC Men intensiv

Cu multă muncă și perseverență am reușit să recreăm esența styling-ului, să îl adaptăm la secolul actual al inovației în care imaginea impecabilă și perfecțiunea ne dictează.
Încă de la deschiderea salonului, Sergiu Privistirescu a pus bazele unor workshop-uri pentru persoanele care lucrează deja în domeniul hairstylingului sau care doresc să își îmbunătățească cunoștiințele să învețe tehnici de a tunde atât cu foarfeca, cât și cu mașina de tuns, metode de a observa și respecta anumite reguli esențiale în procesul obținerii unui rezultat spectaculos.

Conceptul Raver’s a fost creat din dorința de exprimare a unor frizeri talentați care au simțit nevoia de a ridica meseria lor la rang de artă, unde atenția la detalii primează.
În lumea tot mai superficială în care trăim a fost necesară o astfel de inițiativă unde clientul să părăsească scaunul frizerului său în totalitate mulțumit și sigur pe noua sa freză.

Sergiu Privistirescu a fost artistul din spatele conceptului Raver’s Cut Saloon, fiind prezent în lumea hairstylingului de mai bine de 10 ani. A absolvit Academia Vidal Sasson în Londra, dar și multe altele din România, printre care: Pop Academy, Cătălin Lungu, Lucian Busuioc.
Pasiunea și dedicarea pentru acest domeniu îl determină să se dezvolte mereu și să îmbunătățească calitatea serviciilor oferite, fiind mereu la curent cu trendurile. Din dorinta de a oferi doar ce e mai bun din domeniu există Raver’s Cut, unde realizăm tunsori conform ultimelor tendințe, contribuind la look-ul de impact ale clienților.